Εκδηλώσεις-Εκδρομές

Όλες οι εκδρομές και οι εκδηλώσεις που οργανώνει το φροντιστήριό μας.

Διαγωνισμός Iphone από τα Φροντιστήρια Ντόντης

28 Αυγούστου 2017
Για να γιορτάσουμε την επιτυχία των μαθητών μας, τα Φροντιστήρια Μέσης Εκπαίδευσης Ντόντης, κάνουν κλήρωση για ένα i phone 7 plus! Ο Διαγωνισμός αφορά μαθητές της Γ’ Γυμνασίου, Α’, Β’ και Γ’ Λυκείου, χωρίς να είναι απαραίτητη προϋπόθεση να είναι μαθητές στα Φροντιστήρια Ντόντης. Παράλληλα, ο Διαγωνισμός περιλαμβάνει στους συμμετέχοντες, τους μαθητές που είναι απόφοιτοι του Φροντιστηρίου κατά το Διδακτικό έτος 2016-2017, για να τους τιμήσει στην προσπάθειά τους! Θέλεις να μάθεις περισσότερα και να πάρεις μέρος στον διαγωνισμό? Κάνε click στον παρακάτω σύνδεσμο! Διαγωνισμός iphone 7 plus

Τράπεζα Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών «ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ»

16 Ιουνίου 2017
  Η Μεταμόσχευση Μυελού των Οστών αποτελεί «θεραπεία σωτηρίας» για ασθενείς όπως η Λευχαιμία. Ευαισθητοποιημένοι ως προς την εθελοντική Δωρεά Μυελού των Οστών, μαζί με εμάς, καλούμε και όσους θέλουν, να γίνουν εθελοντές δότες στο φροντιστήριο επί της οδού Λαγκαδά 188 την Τρίτη 20/6 από τις 12:00 έως τις 14:00. Μαζί μας θα είναι ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής  Απόστολος Χαριτωνιδής που θα κάνει ενημέρωση και δειγματοληψία σάλιου με μπατονέτα. Τα δείγματα θα σταλούν στην Τράπεζα του Συλλόγου «ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ».  

Σεμινάρια Αντιμετώπισης του Άγχους των Εξετάσεων. Φροντιστήρια Μέσης Εκπαίδευσης “Ντόντης”

3 Ιουνίου 2017
Τα Φροντιστήρια Μέσης Εκπαίδευσης “Ντόντης” έχουν ξεκινήσει ένα εγχείρημα που θα αποτελέσει σημαντικό βοήθημα για τους μαθητές. Τα Σεμινάρια Αντιμετώπισης του Άγχους των Εξετάσεων Το άγχος είναι μια λέξη που την ακούμε καθημερινά γύρω μας και τη χρησιμοποιούμε για να περιγράψουμε συναισθήματα ανησυχίας, νευρικότητας και φόβου που συχνά συνοδεύονται από σωματικά συμπτώματα. Το άγχος είναι παραγωγικό και λειτουργικό μέχρι ένα βαθμό αφού κινητοποιεί το άτομο και το βοηθά να είναι δημιουργικό, να βρίσκεται σε εγρήγορση και να εντείνει την προσπάθειά του προκειμένου να ολοκληρώσει τους στόχους του. Όσο πλησιάζουν οι πανελλήνιες εξετάσεις το άγχος των εφήβων κορυφώνεται. Το άγχος αποτελεί τον πιο ύπουλο εχθρό των μαθητών και ενεργοποιείται κυρίως από αρνητικές σκέψεις που σχετίζονται με το φόβο της αποτυχίας. Ο έφηβος ανησυχεί ιδιαίτερα για τη διαδικασία της εξέτασης και σκέφτεται πως εάν αποτύχει θα απογοητεύσει τους γονείς του καθώς δεν θα έχει κατορθώσει να ανταποκριθεί στις προσδοκίες τους. Γι’αυτό τον λόγο τα Φροντιστήρια Μέσης Εκπαίδευσης “Ντόντης”  θέλοντας να παραμείνουν κοντά στους μαθητές, να τους ενθαρρύνουν και να τους επαινέσουν για την προσπάθεια που καταβάλουν, διοργανώνουν  Σεμινάρια Αντιμετώπισης του Άγχους των εξετάσεων που παρέχουν ψυχολογική υποστήριξη. Τα σεμινάρια πραγματοποιούνται στο χώρο του Φροντιστηρίου από Ψυχολόγο, Εξειδικευμένη στη Συμβουλευτική Παιδιών- Εφήβων και στην Ειδική Αγωγή.

ΚΟΠΗ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑΣ 2017

28 Φεβρουαρίου 2017
Τα Φροντιστήρια Ντόντης εύχονται στη τυχερή για φέτος Πολυχρονίδου Ειρήνη, αλλά και σε όλους τους υπόλοιπους μαθητές κάθε επιτυχία στο δύσκολο αγώνα τους. Εμείς όπως πάντα θα είμαστε εδώ δίπλα σας.

Ημερίδα Επαγγελματικού Προσανατολισμού

18 Απριλίου 2016
Πρόσκληση προς τους Μαθητές & τους Γονείς των Φροντιστηρίων «ΝΤΟΝΤΗΣ» Αγαπητοί Γονείς και Μαθητές, Οι θεμελιώδεις αλλαγές στο εκπαιδευτικό σύστημα και στις Πανελλήνιες Εξετάσεις, που πραγματοποιήθηκαν τη φετινή χρονιά, δημιουργούν έντονους προβληματισμούς στην εκπαιδευτική κοινότητα καθώς και στους γονείς και στους μαθητές. Ως πρώτιστο μέλημα και βαρύνουσα ευθύνη του φροντιστηρίου μας, πέρα από το διδακτικό μας έργο, καλούμαστε να συνδράμουμε και στις αυξημένες ανάγκες σας για πλήρη ενημέρωση αναφορικά με το Νέο Εξεταστικό Σύστημα αλλά και γενικότερα σε θέματα επαγγελματικού προσανατολισμού και επιλογής σπουδών. Για το λόγο αυτό, προχωρήσαμε στη συνεργασία με την κορυφαία, στο πεδίο του επαγγελματικού προσανατολισμού, επιστημονική ομάδα του εκπαιδευτικού ομίλου EMPLOY. Στο πλαίσιο αυτής της συνεργασίας, αποφασίσαμε την υλοποίηση μιας διάλεξης Επαγγελματικού Προσανατολισμού με προσκεκλημένο ομιλητή τον Δρ Κωνσταντίνο Κότιο, Διδάκτορα Α.Π.Θ., σύμβουλο σταδιοδρομίας και συγγραφέα της σειράς οδηγών Σπουδών ΕΠΙΛΕΓΩ Σπουδές & Επάγγελμα. Ο σύμβουλος σταδιοδρομίας της εταιρείας EMPLOY θα ενημερώσει τους μαθητές και τους γονείς τους για όλα τα στοιχεία που αφορούν στην εισαγωγή στα Πανεπιστήμια και τα Τ.Ε.Ι. αλλά και γενικότερα τις σπουδές και τα επαγγέλματα. Παράλληλα, θα αναλύσει όλα εκείνα τα σημεία που θα πρέπει να γνωρίζει τόσο ο μαθητής της Α΄- Β’ τάξης όσο και ο υποψήφιος της Γ΄ Λυκείου και θα αναφερθεί σε πλήθος θεμάτων όπως: Αναλυτική περιγραφή όλων των τμημάτων και των προοπτικών των αποφοίτων τους Η αγορά εργασίας και οι δυσκολίες στην επιλογή σπουδών και επαγγέλματος Πλήρη ανάλυση Στρατιωτικών σχολών, Αστυνομικής Ακαδημίας και Εμπορικού Ναυτικού Πλήρη ανάλυση του Νέου Λυκείου και του Νέου Εξεταστικού Συστήματος Επιλογή νέων ομάδων προσανατολισμού και νέων επιστημονικών πεδίων Η νέα κατανομή των τμημάτων σύμφωνα με το νέο σύστημα Νέες έρευνεςγια τους αποφοίτους των τμημάτων και την αγορά εργασίας Τις εγκυκλίους  που αφορούν υποψηφίους πανελληνίων εξετάσεων (μετεγγραφές, αθλητές, σοβαρές παθήσεις, κτλ) Το δεύτερο μηχανογραφικό για τα πανεπιστήμια της Κύπρου Επιπλέον, κατά τη διάρκεια της παρουσίασης θα παρουσιαστούν διαδραστικά και συνεντεύξεις επαγγελματιών με χρήσιμες συμβουλές για την αγορά εργασίας. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή στις 17 Απριλίου 2016 στην αίθουσα εκδηλώσεων του ξενοδοχείου Les Lazaristes, Κολοκοτρώνη 16 , Σταυρούπολη και η ώρα προσέλευσης είναι στις 10.30 π.μ. Θεωρούμε πως η παρουσία σας σε μια τέτοια ομιλία κρίνεται απαραίτητη και θα περιμένουμε με χαρά να σας υποδεχτούμε. Με εκτίμηση, Ντόντης Χρήστος

Party Τσικνοπέμπτης

5 Μαρτίου 2016
Όπως κάθε χρόνο, έτσι και τη φετινή Τσικνοπέμπτη, τα Φροντιστήρια ΝΤΟΝΤΗΣ διοργάνωσαν πάρτυ στους χώρους του φροντιστηρίου για να τσικνίσουν καθηγητές και μαθητές σύμφωνα με το έθιμο. Τα σουβλάκια είχαν φυσικά την τιμητική τους ενώ στη συνέχεια είχε σειρά ο ξέφρενος χορός των μαθητών. Άλλοι μασκαρεμένοι βέβαια και άλλοι όχι, το σίγουρο είναι πάντως ότι όλοι ξεχάσαμε για λίγο τα μαθήματα και γεμίσαμε τις μπαταρίες μας.