Κάνουμε ΔΩΡΟ 4 Σχολικές Εκδρομές!

By ΝΤΟΝΤΗΣ Φροντιστήρια 7 έτη agoNo Comments
Αρχική  /  Άρθρα Κεντρικής Σελίδας  /  Κάνουμε ΔΩΡΟ 4 Σχολικές Εκδρομές!
Ντόντης Φροντιστήριο Θεσσαλονίκη Μέσης Εκπαίδευσης Δυτικα Υπολογισμός Μορίων, Πανελλήνιες 2018, Αποτελέσματα Πανελληνίων,Βάσεις,Παλαιότερα θέματα πανελλήνιες,φροντιστήρια θεσσαλονίκης,βαθμοί πανελληνίων

Τα Φροντιστήρια ΝΤΟΝΤΗΣ δείχνουν για μια ακόμη φορά το κοινωνικό τους πρόσωπο και λαμβάνοντας υπόψη τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν όλοι οι γονείς εξαιτίας της οικονομικής κρίσης, κάνουν δώρο 4 σχολικές εκδρομές της Γ’ Λυκείου! Οι 4 νικητές/τριες θα προκύψουν έπειτα από κληρώσεις που θα πραγματοποιηθούν στα γραφεία του Φροντιστηρίου μας (Παναγή Τσαλδάρη 12, Σταυρούπολη – Λαγκαδά 188, Σταυρούπολη), όπου θα κληρωθεί μία εκδρομή για κάθε ένα από τα παρακάτω σχολεία της περιοχής μας:

Για να λάβετε μέρος στον διαγωνισμό πατήστε πάνω στο σχολείο που σας ενδιαφέρει για να μεταφερθείτε στη σελίδα του διαγωνισμού.

*Δικαίωμα συμμετοχής έχουν μόνο τα παιδιά της Γ’ Λυκείου (σχολικό έτος 2016/17) που φοιτούν σε ένα από τα τέσσερα προαναφερθέντα σχολεία. Για τους τέσσερις νικητές τα Φροντιστήρια ΝΤΟΝΤΗΣ θα καλύψουν το βασικό πακέτο της εκδρομής (έξοδα ταξιδιού + έξοδα διαμονής).

Categories:
  Άρθρα Κεντρικής Σελίδας, Τελευταία Νέα
το αρθρο κοινοποιηθηκε 0 φορες
 000

Leave a Reply

Your email address will not be published.