Πίσω από έναν μαθητή που πετυχαίνει, βρίσκεται ένας σπουδαίος γονιός.

Τα φροντιστήρια Ντόντης γνωρίζοντας πολύ καλά το άγχος
τόσο των μαθητών, αλλά και των γονέων τους,
κάνουν κλήρωση για τους γονείς των μαθητών μας της Γ’ Λυκείου,
σε συνεργασία με το Travelgreco.

0 0
Weeks
0 0
Days
0 0
Hours
0 0
Minutes
0 0
Seconds

Το ξενοδοχείο
Flamingo Hotel στο Πήλιο

Δεν είναι τυχαία 1η επιλογή καταλύματος στο Πήλιο…

Δείτε το ξενοδοχείο στη σελίδα του Travelgreco!

Το Flamingo Hotel στο Πήλιο απέχει μόλις 20μ. από την παραλία του Χορευτού και προσφέρει πλήρως εξοπλισμένα στούντιο με θέα στο Αιγαίο Πέλαγος, καθώς και δωρεάν Wi-Fi.

Τα στούντιο έχουν μοντέρνο εξοπλισμό με πλήρως εντοιχισμένη κουζίνα, τηλεόραση και κλιματισμό. Κάθε μονάδα διαθέτει θέα στη θάλασσα.

Το Flamingo Hotel είναι κομψά, αλλά παραδοσιακά διακοσμημένο με έργα τέχνης και περιβάλλεται από όμορφα διαμορφωμένους κήπους. Περιλαμβάνει επίσης ευρύχωρη βεράντα με πανοραμική θέα στην παραλία και το Αιγαίο Πέλαγος.

Το κέντρο του χωριού όπου θα βρείτε ελληνικές ταβέρνες, σούπερ μάρκετ, αρτοποιείο, καφέ και μπαρ βρίσκεται σε απόσταση 5 λεπτών με τα πόδια. Το γραφικό χωριό Ζαγορά είναι προσβάσιμο σε 15 λεπτά με το αυτοκίνητο.

Το κατάλυμα αυτό βρίσκεται επίσης σε μία από τις τοποθεσίες με την καλύτερη βαθμολογία στο Χορευτό! Αρέσει περισσότερο στους επισκέπτες σε σχέση με άλλα καταλύματα στην περιοχή.

Η τοποθεσία αρέσει ιδιαίτερα σε ζευγάρια – τη βαθμολόγησαν με 9,7 για ταξίδι δύο ατόμων.

Το Flamingo Hotel υποδέχεται επισκέπτες της Booking.com από 26 Μαρ 2010.

*** Να θυμάσαι!

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι οι γονείς που τα παιδιά τους έχουν εγγραφεί στα μαθήματα της Γ Λυκείου των Φροντιστηρίων Ντόντης  κατά το διδακτικό έτος 2017-2018.

Έχεις κάποια απορία?

Επικοινώνησε μαζί μας από το κουμπί με το messenger στα δεξιά,
και θα σου απαντήσουμε στο facebook!

ή

Συμπλήρωσε τη Φόρμα!

Το όνομά σας (απαραίτητο)

Το email σας (απαραίτητο)

Τηλέφωνο

Το μήνυμά σας

Όροι Διαγωνισμού

Όροι χρήσης διαγωνισμού “Γονείς Γ’ ΛυκείουΗ εταιρία Φροντιστήρια Μέσης Εκπαίδευσης Ντόντης, διενεργεί προωθητική ενέργεια/διαγωνισμό, με τίτλο “Κλήρωση για τους Γονείς της Γ’ Λυκείου των Φροντιστηρίων Ντόντης” υπό τους ακόλουθους όρους:
 1. Η διάρκεια διεξαγωγής του διαγωνισμού ορίζεται το χρονικό διάστημα από την 30/07/2017 έως και την 30/09/2017. Ο διοργανωτής διατηρεί το δικαίωμα να περιορίσει ή να παρατείνει τη διάρκεια διεξαγωγής του Διαγωνισμού, με τροποποίηση των παρόντων όρων. Η τροποποίηση αυτή θα ισχύει αυτοδικαίως από τη δημοσίευσή της στην Ιστοσελίδα του Διαγωνισμού.
 2. Η συμμετοχή στο διαγωνισμό προϋποθέτει την εκ μέρους του συμμετέχοντος να είναι εγγεγραμμένο το παιδί του ή να εγγραφεί στα μαθήματα Γ΄Λυκείου των Φροντιστηρίων Ντόντης για το διδακτικό έτος 2017-1018. Ο διαγωνιζόμενος μπαίνει αυτόματα στη διαδικασία της κλήρωσης του τη στιγμή που θα κάνει εγγραφή.
 3. Διευκρινίζεται ότι το Facebook δεν σχετίζεται, διαχειρίζεται προωθεί ή ενισχύει τον συγκεκριμένο διαγωνισμό με κανέναν τρόπο.
 4. Από το διαγωνισμό εξαιρούνται οι υπάλληλοι καθώς και οι πάσης φύσεως εργαζόμενοι, με οποιαδήποτε σχέση εργασίας, της εταιρείας Φροντιστηρίων Ντόντης.
 5. Οι συμμετέχοντες στο διαγωνισμό θα πρέπει να είναι άνω των 18 ετών και να είναι νόνιμοι κάτοικοι Ελλάδος.
 6. Στο διαγωνισμό θα αναδειχθούν ένας (1) νικητής, που θα κερδίσει τη διαμονή για δύο (2) άτομα στο ξενοδοχείο Flamingo Hotel στο Χορευτό του Πηλίου.
 7. Η ημερομηνία παραλαβής του δώρου είναι ένας (1) μήνας από τη στιγμή ανακοίνωσης των αποτελεσμάτων. Ο νικητής έχει το δικαίωμα να αλλάξει τις ημερομηνίες διαμονής τους σε συνεργασία με τα Φροντιστήρια Ντόντης και τους ιδιοκτήτες του Flamingo Hotel, κατόπιν διαθεσιμότητας.
 8. Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί ηλεκτρονικά στις 30/09/2017.
 9. Οι νικητές του Διαγωνισμού θα ειδοποιηθούν το αργότερο μέχρι δύο (2) ημέρες μετά τη λήξη του διαγωνισμού μέσω προσωπικού μηνύματος στο Facebook με το οποίο θα τους ζητηθεί να επικοινωνήσουν τηλεφωνικώς με το Φροντιστήριο Ντόντης.
 10. Αν δεν καταστεί δυνατή η επικοινωνία με τους νικητές ή αν οι νικητές δεν απαντήσουν στην προαναφερόμενη ειδοποίηση εντός επτά (7) ημερολογιακών ημερών από την αποστολή του προσωπικού μηνύματος στο Facebook, τότε το Φροντιστήριο Μέσης Εκπαίδευσης Ντόντης απαλλάσσεται από κάθε υποχρέωση απέναντι στο συγκεκριμένο νικητή και το δώρο το κερδίσει ο πρώτος επιλαχών. Αν ούτε αυτός μπορεί να αναβρεθεί ή δεν ανταποκριθεί, το δώρο θα κερδίσει ο δεύτερος επιλαχών κοκ.
 11. Τα δώρα είναι συγκεκριμένα, προσωπικά, δεν δύνανται να εξαργυρωθούν σε χρήμα ούτε να ανταλλαγούν με άλλα.
Ευχαριστούμε και πάλι το Travelgreco αλλά και το Flamingo Hotel που μας έδωσε τη δυνατότητα να χαρίσουμε αυτό το δώρο.