ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΜΕΡΙΣΜΑ: ΑΛΛΑΓΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ

By ΝΤΟΝΤΗΣ Φροντιστήρια 5 έτη ago
Αρχική  /  2017  /  ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΜΕΡΙΣΜΑ: ΑΛΛΑΓΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΜΕΡΙΣΜΑ: ΑΛΛΑΓΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΜΕΡΙΣΜΑ: Το κοινωνικό μέρισμα έχει προκαλέσει ένα «τσουνάμι» από αιτήσεις.  Σημαντική είναι η αλλαγή που αφορά στους φοιτητές, αλλά και εκείνους που έγιναν γονείς μέσα στο 2017.

Κοινωνικό μέρισμα: Αλλαγές για τους φοιτητές

Σημαντική είναι η εξέλιξη που αφορά στους νέους από 18 ως 25 ετών. Εδώ δύο είναι τα βασικά στοιχεία.

Στην περίπτωση που τα παιδιά είναι φοιτητές, είτε πέρασαν φέτος στο πανεπιστήμιο, είτε τα περασμένα χρόνια θεωρούνται προστατευόμενα μέλη, δεν χρειάζεται να κάνουν δήλωση συναίνεσης για να συμπεριληφθούν στην αίτηση των γονέων τους. Προϋπόθεση είναι οι φοιτητές να μην έχουν ούτε ένα ευρώ εισόδημα. Εάν όμως δεν πρόκειται για φοιτητές θα πρέπει οπωσδήποτε να κάνουν την αίτηση ότι συναινούν να συμπεριληφθούν ως φιλοξενούμενοι στη δήλωση που θα κάνει ένας από τους γονείς τους.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ : ΣΕ ΠΟΙΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΘΑ ΕΞΕΤΑΣΤΟΥΝ ΣΤΙΣ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ 2018 ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΩΝ ΕΠΑΛ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΑ ΑΕΙ

Κοινωνικό μέρισμα: Αλλαγές για τους νέους γονείς

Για τους γονείς που απέκτησαν τέκνο το οποίο δεν φαίνεται στα στοιχεία του 2016 με βάση τα οποία θα γίνει και ο υπολογισμός του Κοινωνικού Μερίσματος (www.koinonikomerisma.gr) για όσους δηλαδή απέκτησαν παιδί μέσα στο 2017, θα δοθεί άμεσα η δυνατότητα τροποποίησης της οικογενειακής κατάστασης. Έτσι οι νέοι γονείς θα μπορέσουν να πάρουν μεγαλύτερο ποσό από αυτό που προβλέπεται με βάση την οικογενειακή τους κατάσταση του 2016.

Κοινωνικό  μέρισμα : τελευταίο 48ωρο για υποβολή αιτήσεων

Διανύουμε τις τελευταίες 48 ώρες για τη διαδικασία της υποβολής των αιτήσεων για την καταβολή του κοινωνικού μερίσματος στον ιστότοπο www.koinonikomerisma.gr, ο οποίος θα βρίσκεται σε λειτουργία μέχρι τα μεσάνυχτα της Τρίτης, 12 Δεκεμβρίου.

Η πληρωμή θα γίνει στις 15 Δεκεμβρίου, σύμφωνα με το Υπουργείο Εργασίας.

ΠΗΓΗ : www.ipaideia.gr

The post ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΜΕΡΙΣΜΑ: ΑΛΛΑΓΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ appeared first on Φροντιστήρια Ντόντης.

Powered by WPeMatico

Categories:
  2017, αλλαγες, Β Λυκείου Γενικό, Β Λυκείου Φροντιστήρια, γ λυκείου, εξετασεις, εος σταυρούπολης, επαλ, ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΝΤΟΝΤΗ, επιστημονκα πεδια, θετικό θεωρητικό φροντιστήριο, κοινωνικό μέρισμα, μαθήματα Α Λυκείου, μηχανογραφικό, ΝΤΟΝΤΗΣ, ΠΑΙΔΕΙΑ, Πανελλαδικές, Πανελλαδικές 2018, πανελλήνιες, πανελλήνιες 2018, που να στείλω το παιδί φροντιστήριο, προσφορές φροντιστήρια φροντιστήριο θεσσαλονίκη, τιμές φροντιστηρίων, το καλύτερο φροντιστήριο στη Θεσσαλονίκη, Φροντιστήρια, φροντιστήρια για επαλ, Φροντιστήρια για Ιατρική, Φροντιστήρια για Φιλολογία, φροντιστήρια εύοσμος, ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΑ ΕΥΟΣΜΟΥ, φροντιστήρια ΝΤΟΝΤΗ, φροντιστήρια σταυρούπολη, φροντιστηριο, φροντιστηριο για α λυκειου, Φροντιστήριο Λυκείου, φροντιστήριο μέσης εκπαίδευσης, φροντιστήριο μέσης εκπαίδευσης θεσσαλονίκη, φροντιστιριο
το αρθρο κοινοποιηθηκε 0 φορες
 000