ΑΣΤΥΦΥΛΑΚΩΝ 2017! Ο ΔΡΟΜΟΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!

By ΝΤΟΝΤΗΣ Φροντιστήρια 6 έτη agoNo Comments
Αρχική  /  Τελευταία Νέα  /  ΑΣΤΥΦΥΛΑΚΩΝ 2017! Ο ΔΡΟΜΟΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!
ΑΣΤΥΦΥΛΑΚΩΝ,2017,επιτυχία,πανελλήνιες,φροντιστήριο ντοντης,το καλύτερο φροντιστήριο,φροντιστήριο θεσσαλονίκης μέσης εκπαίδευσης,φοιτητές

ΑΣΤΥΦΥΛΑΚΩΝ 2017! Ο ΔΡΟΜΟΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!

Ο μαθητής μας Κώστας Μπρατάνης είναι πλέον φοιτητής στη σχολή Αστυφυλάκων. Με έναν πολύ καλό βαθμό εισαγωγής ξεκινά την φοιτητική του ζωή!

ΑΣΤΥΦΥΛΑΚΩΝ

 Πώς ήταν η καθημερινότητα σου, αλλά και γενικότερα όλη αυτή η σχολική χρονιά;

 

Ήταν μία αρκετά δύσκολη χρονιά, παρόλα αυτά στο τέλος όλα πήγαν όπως ήθελα. Οι μέρες ήταν άλλοτε πιο ξεκούραστες κι άλλοτε δυσκολότερες, όμως το πρόγραμμα του φροντιστηρίου ήταν πολύ βολικό για την ξεκούραση και το διάβασμα μου. Σε καθημερινή βάση αφιέρωνα 3-4 ώρες διαβάσματος, με εξαίρεση φυσικά το διάβασμα για τα διαγωνίσματα όπου οι ώρες αυξάνονταν. Οι καθηγητές μας είναι πολύ δεκτικοί και συνεπώς έγινε πολύ καλή δουλειά. Επίσης σχεδόν κάθε Σαββατοκύριακο προλάβαινα κι έβγαινα, πολλές φορές και Παρασκευές και είχα χρόνο να πηγαίνω τουλάχιστον 2 φορές την εβδομάδα προπόνηση. Το μόνο πρόβλημα ήταν ο ελλιπής ύπνος, αλλά και χωρίς αυτόν τα κατάφερα.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Φιλολογία 2017! Ο δρόμος προς την επιτυχία!

Προτρέπεις τους υποψηφίους να συνεχίσουν ή να διακόψουν τις εξωσχολικές δραστηριότητες τους λόγω των πανελληνίων;

 

Δεν είναι αναγκαίο να σταματήσουν κάτι που τους αρέσει και τους ηρεμεί, διότι ακόμη κι αν στοχεύουν σε κάποια σχολή που δεν χρειάζεται να δώσουν ως ειδικό μάθημα αθλήματα, θα τους κάνει κακό η έλλειψη τους. Και όχι μόνο του αθλητισμού, αλλά οποιασδήποτε ασχολίας καθώς η σωματική και ψυχική τους υγεία θα φθαρεί. Δεν είναι το καλύτερο να είσαι συνέχεια πάνω από ένα βιβλίο. Φυσικά και είναι σημαντικό να έχεις περισσότερο χρόνο για διάβασμα, όμως όλοι χρειαζόμαστε ένα διάλλειμα.

 

 

Κατά τη διάρκεια των μαθητικών σου χρόνων, από το δημοτικό μέχρι το λύκειο, έχεις κάνει και κάποια ιδιαίτερα μαθήματα, όμως κατέληξες στο φροντιστήριο (μας). Γιατί;

Η κάθε πλευρά έχει θετικά και αρνητικά. Μπορεί σε ένα ιδιαίτερο μάθημα η προσοχή του καθηγητή να είναι μόνο σε εσένα, αλλά πιστεύω ότι στο κλίμα της τάξης ο κάθε μαθητής αποδίδει πολύ καλύτερα. Η ώρα περνάει πιο ευχάριστα, έρχεσαι σε επαφή και με άλλους υποψήφιους, μοιράζεσαι τους προβληματισμούς σου και με ερωτήσεις άλλων παιδιών βλέπεις κι άλλες οπτικές γωνίες που μπορεί να μη σκεφτόσουν. Επίσης, τουλάχιστον στο δικό μας φροντιστήριο, τα τμήματα ήταν ολιγομελή και η ύλη προχωρούσε γρήγορα οπότε οι καθηγητές βοηθούσαν και κάθε μαθητή να ξεπεράσει τις δυσκολίες του.

 

Πως σε ωφέλησαν τα διαγωνίσματα του φροντιστηρίου;

Αρχικά ήταν ιδανικό το πρόγραμμα, καθώς είχαμε χρόνο για να διαβάσουμε και να ξεκουραζόμαστε.  Μας βοήθησαν πάρα πολύ, επειδή μας εγκλιμάτισαν στην ιδέα των πανελλαδικών. Με τα διαγωνίσματα προσομοιώσεως όπως και με επιτήρηση την στιγμή των πανελληνίων ένιωσα οικεία και δεν αγχώθηκα όσο περίμενα.

 

Ευχόμαστε στον πρώην μαθητή μας και νυν φοιτητή καλή σταδιοδρομία και καλή φοιτητική ζωή!

 

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΞΗ: ΒΑΦΕΙΑΔΟΥ ΣΟΦΙΑ

Κατηγορία:
  Τελευταία Νέα
το αρθρο κοινοποιηθηκε 0 φορες
 000

Leave a Reply

Your email address will not be published.