Μοναδική στην Κτηνιατρική Θεσσαλονίκης σε όλη την Ελλάδα από ΕΠΑ. Λ. Μαθήτρια της Σταυρούπολης

By ΝΤΟΝΤΗΣ Φροντιστήρια 6 έτη agoNo Comments
Αρχική  /  Panelladikes 2017  /  Μοναδική στην Κτηνιατρική Θεσσαλονίκης σε όλη την Ελλάδα από ΕΠΑ. Λ. Μαθήτρια της Σταυρούπολης
Φροντιστήριο Θεσσαλονίκη Μέσης Εκπαίδευσης Δυτικα Υπολογισμός Μορίων, Πανελλήνιες 2018, Αποτελέσματα Πανελληνίων,Βάσεις,Παλαιότερα θέματα πανελλήνιες,φροντιστήρια θεσσαλονίκης,βαθμοί πανελληνίων

Πρωτιά και στην Κτηνιατρική Θεσσαλονίκης!

Μια αναπάντεχη επιτυχία χαροποίησε την περιοχή της Σταυρούπολης. Η Ελένη Χαραλαμπίδου κατάφερε με 18.945 μόρια να είναι η μοναδική σε όλη την Ελλάδα που εξασφάλισε την πρόσβαση της στην Κτηνιατρική Σχολή Θεσσαλονίκης , ενώ το …«αναπάντεχο» της επιτυχίας της οφείλεται στον τρόπο κατάκτησης αυτής της πρωτιάς: η Ελένη κατάφερε να κάνει το όνειρο της ζωής της πραγματικότητα έχοντας σπουδάσει στο 2ο ΕΠΑΛ Σταυρούπολης Θεσσαλονίκης!!!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πρώτος στο Οικονομικών Επιστημών του Α.Π.Θ. Μαθητής της Σταυρούπολης

«Η αλήθεια είναι ότι στην αρχή δεν το πίστευα ούτε εγώ! Η κατεύθυνσή μου ήταν αυτή της νοσηλευτικής και θεωρώντας τον αρχικό μου στόχο ιδιαίτερα υψηλό, είχα συμβιβαστεί με την ιδέα της μαιευτικής. Άλλωστε απ’  όσα είχα ακούσει είχα πειστεί ότι το να πετύχω την Κτηνιατρική μέσα από τα ΕΠΑΛ θεωρούνταν για όλους όνειρο …θερινής νυκτός!»

Η ίδια ομολογεί ότι προσπάθησε ιδιαίτερα να ασχοληθεί με τον αρχικό της στόχο, χωρίς όμως να περιορίσει τις υπόλοιπες δραστηριότητές της. Ένα δίωρο καθημερινό διάβασμα που αυξανόταν πριν από κάθε διαγώνισμα, γεγονός που ήταν συχνό είναι η αλήθεια, ανελλιπής παρακολούθηση του σχολείου και του φροντιστηρίου της χάρισαν την πολυπόθητη θέση στη σχολή των ονείρων της.

Ποιο είναι το μυστικό της;  «δε νομίζω ότι υπάρχουν χρυσές λύσεις και σίγουρα δεν είμαι εγώ η κατάλληλη για να τις δώσω. Αυτό όμως για το οποίο είμαι σίγουρη είναι ότι, όποιος θέλει να πετύχει, οφείλει κατ’  αρχάς να έχει συνειδητοποιήσει τι ακριβώς θέλει. Στη συνέχεια η αφοσίωση σ’  αυτό το στόχο και η συγκέντρωση στο διάβασμα και στις συμβουλές των καθηγητών είναι τα στοιχεία που κάνουν τις προσδοκίες πραγματικότητα.»

Και αυτή όμως θέλησε να ευχαριστήσει αυτούς που τη βοήθησαν: «Τον σημαντικότερο ρόλο στην προσπάθειά μου έπαιξε η οικογένειά μου που ήταν δίπλα μου στις καλές και τις κακές στιγμές αυτής της χρονιάς. Εννοείται βέβαια ότι το μεγαλύτερο «ευχαριστώ» το χρωστάω στους καθηγητές του σχολείου, αλλά κυρίως σε αυτούς του φροντιστηρίου μου που με ορθή καθοδήγηση και παράλληλη στήριξη με έπεισαν ότι ο στόχος μου ήταν εφικτός και το απέδειξαν βοηθώντας με να φτάσω στο σημείο που είμαι σήμερα. Και τέλος, όσο κι αν φαίνεται παράδοξο, θα ήθελα να ευχαριστήσω το …σκύλο μου, γιατί η αγάπη του με βοήθησε να σχηματοποιήσω την επιθυμία μου για το μέλλον!!!»

 

Αγαπημένα μας παιδιά, εμείς στο φροντιστήριο Ντόντης, σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη που μας δείξατε και ελπίζουμε να συνεχίσουμε να προοδεύουμε στηρίζοντας πάντα τις επιλογές σας, ως συνοδοιπόροι στα σχέδιά σας! Σας ευχόμαστε στη ζωή σας να δοκιμάζετε μόνο επιτυχίες!!!

Categories:
  Panelladikes 2017, Ανακοινώσεις, Άρθρα Κεντρικής Σελίδας, Τελευταία Νέα
το αρθρο κοινοποιηθηκε 0 φορες
 000

Leave a Reply

Your email address will not be published.