ΝΟΜΙΚΗ 2017! Ο ΔΡΟΜΟΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!

By ΝΤΟΝΤΗΣ Φροντιστήρια 6 έτη agoNo Comments
Αρχική  /  Panelladikes 2017  /  ΝΟΜΙΚΗ 2017! Ο ΔΡΟΜΟΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!
Φροντιστήριο Θεσσαλονίκη Μέσης Εκπαίδευσης Δυτικα Υπολογισμός Μορίων, Πανελλήνιες 2018, Αποτελέσματα Πανελληνίων,Βάσεις,Παλαιότερα θέματα πανελλήνιες,φροντιστήρια θεσσαλονίκης, φοιτητές, ΝΟΜΙΚΗ,επιτυχία

ΝΟΜΙΚΗ 2017! Ο ΔΡΟΜΟΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!

Ένα από τους καλύτερους και πιο ταλαντούχους μαθητές μας, ο Παπαδόπουλος Νίκος κυνήγησε το όνειρο του και κατάφερε να έχει πλέον τον τίτλο του φοιτητή της Νομικής στην Κομοτηνή.


ΝΟΜΙΚΗ

Ως απόφοιτος, πώς κύλησε η χρονιά σου;
Πέρασε ευχάριστα σε αντίθεση με τη πρώτη μου χρονιά όπου έπρεπε να πηγαίνω και σχολείο καθώς είχα τον διπλάσιο τουλάχιστον χρόνο για διάβασμα. Σημαντικό ρόλο διαδραμάτισε το ότι διάβαζα αρκετά και την προηγούμενη χρονιά οπότε δεν είχα κενά για να καλύψω, απλώς η πρώτη μου προσπάθεια ήταν μια άτυχη στιγμή.

Ποιά ήταν η στάση της οικογένειας σου στην προσπάθεια σου αυτή;
Γενικότερα ο κύκλος μου πάντα στήριζε και στηρίζει τις επιλογές μου. Όταν τον Σεπτέμβριο βγήκαν τα αποτελέσματα και είδα ότι πέρασα σε μια σχολή που δεν με ενδιέφερε καθόλου, μετά από συζήτηση με τους γονείς μου κατέληξα ότι αξίζει να θυσιάσω ένα ακόμη έτος για να σπουδάσω κάτι που μου αρέσει και όχι να πιεστώ για να αποκτήσω ένα πτυχίο που ποτέ μου δεν επιθυμούσα να αποκτήσω.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Πρώτος στο Οικονομικών Επιστημών του ΠΑ.ΜΑΚ. Μαθητής της Σταυρούπολης

Θεωρείς δηλαδή ότι τίποτα δεν τελειώνει μετά τις Πανελλήνιες; Τι συμβουλή δίνεις στους υποψήφιους;

Εάν περάσουν ή πέρασαν σε μια σχολή που δεν τους ενδιαφέρει και είναι μακριά από τον αρχικό τους στόχο έχουν και δικαιούνται όσες ευκαιρίες θέλουν και αντέχουν! Δεν πρέπει να συμβιβαζόμαστε με καταστάσεις που δεν μας είναι αρεστές για να κερδίσουμε χρόνια. Η επανάληψη αυτής της διαδικασίας δεν είναι χάσιμο χρόνου, είναι μια μάχη που μπορεί να έχει νικηφόρα αποτελέσματα.

Πώς σου φάνηκαν τα θέματα και πως τα αντιμετώπισες;
Η αλήθεια είναι πως μετά το πρώτο μάθημα ,την έκθεση, τρομοκρατήθηκα, αλλά οι παρατηρήσεις της καθηγήτριας μας με καθησύχασαν καθώς ό,τι γνώση μας πρόσφερε ήταν χρήσιμη! Τα υπόλοιπα μαθήματα τα χειρίστηκα πιο ψύχραιμα.  Ίσως ευθυνόταν το άγχος της δεύτερης χρονιάς για το πρώτο μάθημα, αλλά ευτυχώς το απέβαλα γρήγορα. Εννοείται ότι αν είσαι καλά προετοιμασμένος πηγαίνεις με μια σιγουριά, όμως πάντα υπάρχει και η ανησυχία για τυχόν αποτυχία, είναι λογικό.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:Μοναδική στην Κτηνιατρική Θεσσαλονίκης σε όλη την Ελλάδα από ΕΠΑ. Λ. Μαθήτρια της Σταυρούπολης

Ευχόμαστε στον μαθητή μας καλή σταδιοδρομία και πάντα να ακολουθεί τους στόχους του με τέτοιο ζήλο!

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΞΗ: ΒΑΦΕΙΑΔΟΥ ΣΟΦΙΑ

 

Categories:
  Panelladikes 2017, Τελευταία Νέα
το αρθρο κοινοποιηθηκε 0 φορες
 000

Leave a Reply

Your email address will not be published.