ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ 2017: Ανοίγει ξανά τα Μηχανογραφικό για να δηλώσουν οι μαθητές και 5ο μάθημα εξέτασης

By ΝΤΟΝΤΗΣ Φροντιστήρια 6 έτη agoNo Comments
Αρχική  /  Ανακοινώσεις  /  ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ 2017: Ανοίγει ξανά τα Μηχανογραφικό για να δηλώσουν οι μαθητές και 5ο μάθημα εξέτασης
Ντόντης Φροντιστήριο Θεσσαλονίκη Μέσης Εκπαίδευσης Δυτικα Υπολογισμός Μορίων, Πανελλήνιες 2018, Αποτελέσματα Πανελληνίων,Βάσεις,Παλαιότερα θέματα πανελλήνιες,φροντιστήρια θεσσαλονίκης,βαθμοί πανελληνίων

Από τη Δευτέρα θα ανοίξουν εκ νέου το Μηχανογραφικά Δελτία για να δηλώσουν οι μαθητές και 5ο μάθημα εξέτασης, καθώς «αυτό είναι που ζητούν οι γονείς»,  μετά τη μείωση του αριθμού εισακτέων σε υψηλόβαθμες σχολές των  ΑΕΙ.

Αυτό ανακοίνωσε ο Γενικός Γραμματέας Γιάννης Παντής, μετά το ξέσπασμα της Καθηγήτριας του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας Αναστασίας Γοσποδίνη , στον “αέρα” στην   εκπομπή «ΤΩΡΑ» της κας Ά. Μπουσδούκου στον   ΣΚΑΪ, κατά του Γενικού Γραμματέα του υπουργείου Παιδείας Γιάννη Παντή, ο οποίος βρίσκονταν στην τηλεφωνική γραμμή.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ

Η Συντονιστική Επιτροπή Συλλόγων Γονέων Ιδιωτικών Σχολείων, με ανακοίνωσή της κάνει λόγο για  «απίστευτη προχειρότητα του υπουργείου Παιδείας» και  απαντά  ότι «αυτό που οι γονείς ζητούν είναι να ΑΝΑΚΛΗΘΕΙ ΑΜΕΣΑ η αιφνιδιαστική – μόλις 2 μήνες πριν τις Πανελλαδικές εξετάσεις – και άδικη απόφαση του Υπουργού Παιδείας Κ. Γαβρόγλου για τη βάναυση – και άνευ προηγουμένου – μείωση των θέσεων εισακτέων σε παραγωγικές σχολές υψηλής ζήτησης».

 

Είναι  προφανές, τονίζει η Συντονιστική,  σε κάθε λογικό άνθρωπο ότι είναι ΑΔΥΝΑΤΟΝ ένας μαθητής να προετοιμαστεί επαρκώς σε 5ο μάθημα μέσα σε 2 μόλις μήνες. Στην ουσία η κίνηση που προανήγγειλε ο Γενικός Γραμματέας είναι ένα πολιτικό τερτίπι και ένας ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ ΕΜΠΑΙΓΜΟΣ στις δεκάδες χιλιάδων μαθητών που ετοιμάζονται για τις Πανελλαδικές και διαπιστώνουν ότι κάποιοι κάνουν κινήσεις σκοπιμότητας στην πλάτη τους.

Η Συντονιστική καλεί    τον Πρωθυπουργό   Αλέξη Τσίπρα «να παρέμβει άμεσα και καταλυτικά προκειμένου να αναιρεθούν οι άστοχες ενέργειες του Υπουργείου Παιδείας, που δείχνουν τουλάχιστον ασέβεια στην αγωνία των μαθητών που προετοιμάζονται για τις Πανελλαδικές Εξετάσεις».

 

Πηγή: www.esos.gr

Categories:
  Ανακοινώσεις, Άρθρα Κεντρικής Σελίδας, Τελευταία Νέα
το αρθρο κοινοποιηθηκε 0 φορες
 000

Leave a Reply

Your email address will not be published.