1
/
3
/

Έλα να φτάσουμε ψηλά

Στα Φροντιστήρια Ντόντης μπορείς προτού αρχίζεις να μαθαίνεις, μας ενδιαφέρει να μάθεις πως να μαθαίνεις. Οι καθηγητές σου θα σε καθοδηγήσουν σε κάθε σου βήμα και είμαστε σίγουροι ότι θα δεις αποτελέσματα.

 • Βήμα 1
 • Βήμα 2
 • Βήμα 3

Οι χώροι του Φροντιστηρίου είναι φτιαγμένοι και προσαρμοσμένοι ώστε να μπορούν να σε κάνουν να νιώθεις άνετα και να εστιάζεις στο μάθημα. Η παρακολούθηση γίνεται με γύρω από το τραπέζι, αλλά και με αντιστροφή διδάσκοντα-μαθητή, αφού σε πολλές περιπτώσεις οι μαθητές είναι υπερυψωμένοι για καλύτερη ορατότητα. Παράλληλα, στο πλευρό σου έχεις όλο το συμβουλευτικό προσωπικό των Φροντιστηρίων μας, που εστιάζουν τόσο στην εκπαιδευτική σου πορεία, αλλά και στον τρόπο ώστε οι στόχοι σου να πραγματοποιηθούν.

Προσπαθώντας κάθε μέρα να γινόμαστε καλύτεροι έχουμε μάθει ήδη πολλά από τα παιδιά. Μάθαμε ότι μάθημα είναι καλύτερο όταν περιέχει οπτικοακουστικό υλικό ή γίνεται σε διαδραστικό πίνακα. Καταλάβαμε ότι οι σημειώσεις του καθηγητή, που ενημερώνονται και παραμετροποιούνται για κάθε παιδί, βοηθούν στην επιτυχημένη κατανόηση του μαθήματος. Πάνω από όλα όμως, είδαμε ότι αυτό που πιστεύουμε περισσότερο, τη συνεργατική μάθηση, είναι εργαλείο απαραίτητο για την εξέλιξη του μαθητή και τη σίγουρη επιτυχία του στις εξετάσεις.

Τα Φροντιστήρια Ντόντης έχουν ως στόχο την προσωπική σου επιτυχία. Βάσει αυτού, αναπτύξαμε ένα καινοτόμο σύστημα εκπαίδευσης και παρακολούθησης της πορείας σου. Με ειδικά προγράμματα και συμβούλους, αποτυπώνουμε τόσο τα συμπεριφορικά σου χαρακτηριστικά για να εντοπίσουμε τον τρόπο που μαθαίνεις καλύτερα, αλλά και την εκπαιδευτική σου πορεία, ώστε να προβούμε από κοινού σε διορθωτικές κινήσεις όπου χρειάζεται. Μαζί σου, σε όλο αυτό, υπάρχει το καταρτισμένο προσωπικό μας σε θέματα Σχολικού Προσανατολισμού, έτσι που να είσαι σίγουρος ότι όχι μόνο θα επιτυχείς το στόχο, αλλά ότι έχεις θέσει και το σωστό.

6 Tips

 • Εστίασε στο στόχο σου

  Το διάβασμα δεν είναι κάτι το οποίο κάποιοι το έχουν και άλλοι δεν το έχουν: το διάβασμα θέλει εξάσκηση!

 • Βάλ’το στην καθημερινότητά σου

  Ποιος είπε ότι δεν μπορεί να γίνει συνήθεια το διάβασμα; Έλα να δημιουργήσουμε μαζί μια “ρουτίνα” Μελέτης.

 • Ετοίμασε το περιβάλλον μελέτης σου!

  Απομάκρυνε κινητά και άλλα πράγματα που μπορεί να σε αποσπούν, φτιάξε το γραφείο σου να έχει καλό φωτισμό και παρατήρησε τι δουλεύει περισσότερο για ‘σένα.

 • Θέσε μικρούς και εφικτούς στόχους

  Θέσε ηλιθιωδώς μικρούς και εφικτούς στόχους, και προσπάθησε να τους ξεπεράσεις αν έχεις όρεξη.

 • Μελέτα σε σύντομα, συχνά Διαστήματα

  Ο εγκέφαλός σου αφομοιώνει αυτά που έμαθε στις περιόδους ξεκούρασης, οπότε θα πρέπει να τους δώσεις χρόνο να ξεκουραστεί και να … θυμηθεί ό,τι έμαθε.

 • Προετοιμάσου!

  Θέσε ένα Χρονοδιάγραμμα, και προ-επισκόπησε το υλικό που πρέπει να διαβάσεις. Φτιάξε ένα πρόγραμμα και …φέρτο στα μέτρα σου.

Στα Φροντιστήρια Ντόντης οι αίθουσες μας έχουν σχεδιαστεί για να εξασφαλίζουν καλύτερη διάθεση των μαθητών και να τους βοηθούν να εστιάσουν στο μάθημα.

Υπάρχουν πολλές μελέτες που έχουν αποδείξει ότι η παρακολούθηση του μαθήματος γίνεται πολύ πιο αποδοτική όταν οι χώροι εμπνέουν τους μαθητές και τους διδάσκοντες. Έτσι, τα Φροντιστήρια μας έχουν γίνει με επιμέλεια ώστε να δημιουργείται ένα φιλικό και ομαδικό κλίμα σε όλους.