ΤΕΦΑΑ 2017! Ο ΔΡΟΜΟΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!

By ΝΤΟΝΤΗΣ Φροντιστήρια 5 έτη agoNo Comments
Αρχική  /  Panelladikes 2017  /  ΤΕΦΑΑ 2017! Ο ΔΡΟΜΟΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!
Φροντιστήριο Θεσσαλονίκη Μέσης Εκπαίδευσης Δυτικα Υπολογισμός Μορίων, Πανελλήνιες 2018, Αποτελέσματα Πανελληνίων,Βάσεις,Παλαιότερα θέματα πανελλήνιες,φροντιστήρια θεσσαλονίκης, φοιτητές, ΤΕΦΑΑ,επιτυχία

ΤΕΦΑΑ 2017! Ο ΔΡΟΜΟΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!

Ζώτο Παντελεήμων
Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού (Θεσσαλονίκη)

ΤΕΦΑΑ

Ένας από τους πολλούς επιτυχόντες μας είναι ο Παντελής Ζώτο ! Κατάφερε να πετύχει τον στόχο του ως μαθητής κι ως αθλητής και πλέον είναι φοιτητής στο τμήμα της Επιστήμης Φυσικής  Αγωγής και Αθλητισμού στη Θεσσαλονίκη!

 

Πώς αισθάνεσαι, λοιπόν, που βρίσκεσαι στη σχολή αυτή;
Φυσικά και νιώθω πως οι κόποι μου δικαιώθηκαν και ότι η προσπάθεια μέσα σ’ αυτή τη δύσκολη χρονιά απέδωσε καρπούς. Ήταν η πρώτη και μοναδική επιλογή μου, οπότε είμαι ικανοποιημένος με το αποτέλεσμα.

Η στήριξη τόσο του φροντιστηρίου κι των καθηγητών όσο της οικογένειας κι των φίλων μου συνέβαλαν στην επιτυχία αυτή, και τώρα θα ήθελα από αυτή τη θέση να τους ευχαριστήσω όλους θερμά!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΑΣΤΥΦΥΛΑΚΩΝ 2017! Ο ΔΡΟΜΟΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!

Ο αθλητισμός δεν έλειπε ,προφανώς, από την καθημερινότητα σου. Πώς ισορρόπησες το πρόγραμμα σου;

Κατάφερα να συνδυάσω τις προπονήσεις μου με το διάβασμα καθώς προσπάθησα να ακολουθήσω ένα συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα. Ως αποτέλεσμα παρακολουθούσα 4-5 προπονήσεις εβδομαδιαία.

Προτρέπω βεβαίως τους υποψήφιους να μην διακόψουν τελείως καμία εξωσχολική δραστηριότητα, απλά να μειώσουν το χρόνο που αφιερώνουν.

Είναι γνωστό ότι ο ελεύθερος χρόνος  κατά τη διάρκεια της χρονιάς αυτής είναι μηδαμινός.  Μπόρεσες να αφιερώσεις χρόνο για τον εαυτό σου;

Η ξεκούραση αποτέλεσε ένα μεγάλο πρόβλημα φέτος καθώς ήταν λιγοστή. Αν και το πρόγραμμα του φροντιστηρίου βοηθούσε την κατάσταση, το διάβασμα και οι προπονήσεις εξαντλούσαν τα αποθέματα ενέργειας μου.

 ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: ΝΟΜΙΚΗ 2017! Ο ΔΡΟΜΟΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!

Προτείνεις στα παιδιά να δίνουν το 100% των δυνάμεων τους από την αρχή της χρονιάς ή να προσπαθήσουν ακόμη περισσότερο προς το τέλος;

Το σωστό θεωρώ ότι είναι να ξεκινήσουν δυναμικά τη προσπάθεια τους και να διατηρήσουν τον ρυθμό αυτό. Φυσικά και θα υπάρχουν πολλά σκαμπανεβάσματα στην απόδοση τους σε όλη τη χρονιά όμως καλούνται να βρουν τα απαραίτητα ψυχικά αποθέματα για να επιτύχουν!

Ευχόμαστε στον  μαθητή μας ό,τι καλύτερο επιθυμεί !

 

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΞΗ: ΒΑΦΕΙΑΔΟΥ ΣΟΦΙΑ

 

Categories:
  Panelladikes 2017, Τελευταία Νέα
το αρθρο κοινοποιηθηκε 0 φορες
 000

Leave a Reply

Your email address will not be published.