Το μεγαλύτερο βιβλιοπωλείο του κόσμου!

By ΝΤΟΝΤΗΣ Φροντιστήρια 6 έτη agoNo Comments
Αρχική  /  Ανακοινώσεις  /  Το μεγαλύτερο βιβλιοπωλείο του κόσμου!
Φροντιστήριο Θεσσαλονίκη Μέσης Εκπαίδευσης Δυτικα Υπολογισμός Μορίων, Πανελλήνιες 2018, Αποτελέσματα Πανελληνίων,Βάσεις,Παλαιότερα θέματα πανελλήνιες,φροντιστήρια θεσσαλονίκης,βαθμοί πανελληνίων

Κατασκευάστηκε στην Τεχεράνη!

Οι λάτρεις των βιβλίων, βρήκαν τον προορισμό των ονείρων τους, στο μεγαλύτερο βιβλιοπωλείο του κόσμου, το οποίο άνοιξε τις πύλες του για το κοινό, τον Αύγουστο του 2017, στην πρωτεύουσα του Ιράν.

Ο «Κήπος του Βιβλίου», όπως λέγεται, είναι ένα γιγάντιο κτίριο με πράσινη οροφή, και καταλαμβάνει 47.000 τετραγωνικά μέτρα.

Τα ράφια του φτάνουν τα 19 χιλιόμετρα και σε αυτά βρίσκονται εκατομμύρια βιβλία. Το βιβλιοπωλείο αποτελεί μέρος ενός μεγαλύτερου συγκροτήματος 200.000 τετραγωνικών μέτρων.

Σε αυτό βρίσκονται ακόμη πολλές κινηματογραφικές αίθουσες, αίθουσες επιστημών, αίθουσες διδασκαλίας, αίθουσα προσευχής και εστιατόριο.

Ο «Κήπος του Βιβλίου» θεωρείται για το Ιράν ένα μεγάλο πολιτιστικό γεγονός, δίνοντας την ευκαιρία στα παιδιά να έχουν άνετη πρόσβαση σε ό,τι βιβλία θέλουν, αλλά και σε σύγχρονα μέσα μόρφωσης.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, στο βιβλιοπωλείο υπάρχουν περισσότεροι από 400.000 τίτλοι βιβλίων, διαθέσιμοι μόνο για παιδιά.

Ο «Κήπος του Βιβλίου» είναι και επίσημα το μεγαλύτερο βιβλιοπωλείο στον κόσμο, καθώς εντάχθηκε στα ρεκόρ Γκίνες. Ο προηγούμενος κάτοχος του τίτλου ήταν το Barnes & Noble στην 5η Λεωφόρο, στη Νέα Υόρκη.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ : Δείτε από πού κατάγονται οι Άγγλοι και η αγγλική γλώσσα.

 

Πηγή : snoopit24.com

Categories:
  Ανακοινώσεις, Άρθρα Κεντρικής Σελίδας, Πολιτισμός, Τελευταία Νέα
το αρθρο κοινοποιηθηκε 0 φορες
 000

Leave a Reply

Your email address will not be published.