Υφυπουργός Παιδείας: Θα γίνουν και φέτος επαναληπτικές Πανελλαδικές Εξετάσεις

By ΝΤΟΝΤΗΣ Φροντιστήρια 6 έτη agoNo Comments
Αρχική  /  Ανακοινώσεις  /  Υφυπουργός Παιδείας: Θα γίνουν και φέτος επαναληπτικές Πανελλαδικές Εξετάσεις
Ντόντης Φροντιστήριο Θεσσαλονίκη Μέσης Εκπαίδευσης Δυτικα Υπολογισμός Μορίων, Πανελλήνιες 2018, Αποτελέσματα Πανελληνίων,Βάσεις,Παλαιότερα θέματα πανελλήνιες,φροντιστήρια θεσσαλονίκης,βαθμοί πανελληνίων
Ο υφυπουργός Παιδείας κ. Δημήτρης Μπαξεβανάκης, σε συνέντευξη στην εφημερίδα ”Ελευθερία” ανέφερε ότι «θα πραγματοποιηθούν φέτος οι επαναληπτικές εξετάσεις των Πανελλαδικών, τόσο για τους υποψηφίους των Γενικών όσο και των Επαγγελματικών Λυκείων».
Προφανώς μετά και από αυτή τη δήλωση, απομένει η επίσημη ανακοίνωση του ΥΠΠΕΘ για τη διενέργεια των επαναληπτικών Πανελλαδικών Εξετάσεων και το έτος 2017.
Υπενθυμίζεται ότι με την εφαρμογή του νόμου για το Νέο Λύκειο δεν προβλεπόταν διεξαγωγή των συγκεκριμένων εξετάσεων ενώ και ο προγραμματισμός του υπουργείου για φέτος δεν περιείχε ημερομηνίες για διεξαγωγή των επαναληπτικών Πανελλαδικών Εξετάσεων.
Όμως, μετά τις αντιδράσεις εκπαιδευτικών, μαθητών, κομμάτων κ.ά. φαίνεται ότι το ΥΠΠΕΘ ξεπέρασε τις δυσκολίες για την οργάνωσή τους (νομικές, οικονομικές, χρονικές).
Categories:
  Ανακοινώσεις, Άρθρα Κεντρικής Σελίδας, Τελευταία Νέα
το αρθρο κοινοποιηθηκε 0 φορες
 000

Leave a Reply

Your email address will not be published.