12 Έξυπνα κόλπα για κινητά

By ΝΤΟΝΤΗΣ Φροντιστήρια 6 έτη agoNo Comments
Αρχική  /  Tech & Science  /  12 Έξυπνα κόλπα για κινητά
κινητά, 12 έξυπνα κόλπα, φροντιστήρια ντοντης, φροντιστηριο μεσης εκπαιδευσης, φροντιστήριο, θεσσαλονικη, μπαταρία, σύριγγα, μπαλόνι, τσόφλι αυγού, ρύζι

12 έξυπνα κόλπα για κινητά που θα απλοποιήσουν την ζωή σας

by Katerina

Σίγουρα, τα σύγχρονα κινητά διευκολύνουν πολύ τις επικοινωνίες μας. Υπάρχουν, όμως, μερικοί τρόποι που δεν γνωρίζαμε που μπορούν να κάνουν την ζωή μας ακόμα πιο απλή και εύκολη. Το μόνο που θα χρειαστείτε για αυτό είναι μερικά απλά αντικείμενα και φυσικά να πιάνουν λίγο τα χέρια σας.

 

Ας αρχίσουμε!

13. Χρησιμοποιήστε μπαταρία αντί για γραφίδα

Η εμπειρία μας: η μπαταρία είναι καταπληκτική εναλλακτική για την γραφίδα. Για να λειτουργήσει αυτό, θα πρέπει να ακουμπήσετε την μπαταρία στην οθόνη από την αρνητική μεριά.

12. Βάση κινητού από συνδετήρα

Η εμπειρία μας: τα κινητά εφαρμόζουν τέλεια σε έναν ανοιχτό συνδετήρα. Τώρα, μπορείτε να βλέπετε βίντεο χωρίς να ανησυχείτε μήπως παίσει το κινητό σας.

11. Τυλίξτε λίγο αλουμινόχαρτο γύρω από το δάχτυλό σας

Η εμπειρία μας: αυτό μπορεί να γίνει, όταν φοράτε γάντια και η οθόνη δεν ανταποκρίνεται. Έτσι, δεν χρειάζεται να βγάλετε τα γάντια για να απαντήσετε σε ένα τηλεφώνημα ή να στείλετε ένα μήνυμα.

10. Καθαρίστε τα ανοίγματα με μια σύριγγα

Η εμπειρία μας: φυσήξαμε αέρα στα ανοίγματα, αλλά δεν είδαμε καμία διαφορά. Αυτό το κόλπο δεν είναι πολύ αποτελεσματικό.

9. Θήκη κινητού από μπαλόνι

Πρώτα, φουσκώστε το μπαλόνι, αλλά όχι τελείως και μετά πιέστε το κινητό στην μέση του μπαλονιού: το μπαλόνι θα τυλίξει το κινητό σαν γάντι.

Η εμπειρία μας: λειτουργεί οπότε, αν δεν έχετε εύκαιρη μια θήκη μπορείτε να φτιάξετε μια μόνοι σας από ένα μπαλόνι.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 5 εφαρμογές που πρέπει να υπάρχουν στο smartphone κάθε φοιτητή

8. Ξεφορτωθείτε τις γρατζουνιές στην οθόνη με οδοντόκρεμα

Η εμπειρία μας: αυτό το κόλπο δεν είναι πολύ λειτουργικό. Ίσα ίσα κάνει τις γρατζουνιές να φαίνονται περισσότερο.

7. Φτιάξτε ένα «τριπόδι»με λαστιχάκια και κολλητική ταινία

Πάρτε μια κολλητική ταινία, βάλτε μέσα το κινητό και στερεώστε το με λαστιχάκια.

Η εμπειρία μας: λειτουργεί και είναι πολύ βολικό, αν θέλετε να βγάλετε μια ομαδική φωτογραφία και έχετε βαρεθεί τις σέλφι.

6. Βάλτε τον φακό κάτω από ένα μπουκάλι νερό για να φτιάξετε νυχτερινό φως

Η εμπειρία μας: λειτουργεί. Μπορεί να μην είναι το ιδανικό φως για διάβασμα, αλλά είναι καλό για να το έχετε δίπλα στο κρεβάτι σας πριν ξαπλώσετε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: 8+1 must-have δωρεάν plugins για το wordpress

5. Χρησιμοποιήστε προφυλακτικά για υποβρύχιες φωτογραφίες

Η εμπειρία μας: το κινητό μέσα στο προφυλακτικό είναι προστατευμένο, αλλά ο αισθητήρας του κινητού σταματάει να λειτουργεί, οπότε δεν γίνεται να βγουν υποβρύχιες φωτογραφίες.

4. Βγάλτε φωτογραφίες με το κουμπί των ακουστικών

Η εμπειρία μας: το κόλπο είναι πολύ λειτουργικό και υπάρχει ελευθερία κινήσεων για ωραίες φωτογραφίες.

3. Μεγεθυντικός φακός από την σταγόνα νερού

Βάλτε προσεχτικά μια σταγόνα νερού πάνω στην κάμερα του κινητού, περιμένετε λίγο και μετά κοιτάξτε το κείμενο με τα μικρά γράμματα μέσα από την κάμερα του κινητού.

Η εμπειρία μας: λειτουργεί, αλλά η σταγόνα μπορεί να πέσει ανά πάσα στιγμή και να λερώσει το βιβλίο. Είναι καλύτερο να χρησιμοποιήσετε αυτό το κόλπο για να βγάλετε μακρινές φωτογραφίες.

2. Σώστε ένα βρεγμένο κινητό με ρύζι

Πρώτα θα πρέπει να σκουπίσετε το κινητό με μια πετσέτα, να βγάλετε την μπαταρία και την κάρτα SIM. Μετά, απομακρύνετε το νερό που έχει μείνει με ένα πιστολάκι. Κάθε κομμάτι θα πρέπει να το στεγνώνετε για 20 λεπτά. Βάλτε το κινητό μέσα σε ένα σακουλάκι με ρύζι για όλο το βράδυ.

Η εμπειρία μας: το κινητό σώθηκε, αλλά τα χρώματα της οθόνης έγιναν πολύ θαμπά. Το κόλπο λειτουργεί εν μέρη, αλλά δεν μπορεί να επαναφέρει το κινητό στην προηγούμενη κατάσταση.

1. Φτιάξτε μια μικρή λάμπα με ένα τσόφλι αυγού

Η εμπειρία μας: λειτουργεί και δημιουργεί ωραίο φωτισμό.

Μπόνους

Φορτίστε το κινητό σας σε λειτουργία πτήσης ή όταν είναι τελείως κλειστό. Έτσι, θα φορτίσει πιο γρήγορα, αφού δεν θα «τρώνε» ενέργεια οι υπόλοιπες εφαρμογές.

Categories:
  Tech & Science, Τελευταία Νέα
το αρθρο κοινοποιηθηκε 0 φορες
 000

Leave a Reply

Your email address will not be published.