Β’ Λυκείου: Τι πρέπει να προσέξετε

By ΝΤΟΝΤΗΣ Φροντιστήρια 7 έτη agoNo Comments
Αρχική  /  Panelladikes 2017  /  Β’ Λυκείου: Τι πρέπει να προσέξετε
Ντόντης Φροντιστήριο Θεσσαλονίκη Μέσης Εκπαίδευσης Δυτικα Υπολογισμός Μορίων, Πανελλήνιες 2018, Αποτελέσματα Πανελληνίων,Βάσεις,Παλαιότερα θέματα πανελλήνιες,φροντιστήρια θεσσαλονίκης,βαθμοί πανελληνίων

Άλλη μία σχολική χρονιά είναι έτοιμη να ξεκινήσει, με τους μαθητές της Β΄Λυκείου να έχουν αρκετά δύσκολο έργο μιας και καλούνται από φέτος να χτίσουν τις σωστές βάσεις για του χρόνου. Όπως είναι λογικό, η επιλογή φροντιστηρίου για την προετοιμασία των μαθητών αποτελεί ίσως τον πιο σημαντικό παράγοντα για την επιτυχία και γι’ αυτό θα πρέπει να δοθεί ιδιαίτερη προσοχή στο εκπαιδευτικό ίδρυμα που θα επιλέξετε.

Αποτελέσματα Προηγούμενων Ετών

Όλα κρίνονται από το αποτέλεσμα, γι’ αυτό είναι εξαιρετικά σημαντικό για ένα φροντιστήριο να έχει επιτυχίες στις εισαγωγικές εξετάσεις. Όσο περισσότεροι είναι οι επιτυχόντες και ειδικά εάν έχουν περάσει σε σχολές με υψηλές βάσεις, τόσο το καλύτερο. Η επαναλαμβανόμενη επιτυχία δεν έρχεται τυχαία, παρά μόνο με σωστή προετοιμασία!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Γ’ ΛΥΚΕΙΟΥ: ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΞΕΤΕ

Έμπειροι Καθηγητές

Ρωτήστε να μάθετε για την εκπαίδευση και την εμπειρία των καθηγητών του φροντιστηρίου. Είναι οι άνθρωποι που έχουν το δύσκολο έργο της καθοδήγησης του μαθητή και γι’ αυτό έχει ιδιαίτερη σημασία να είναι απόλυτα εξειδικευμένοι στο αντικείμενό τους.

Σύγχρονες Αίθουσες Διδασκαλίας

Οι μαθητές περνούν αρκετές ώρες της εβδομάδας στο φροντιστηρίο, επομένως θα πρέπει να εκπαιδεύονται σε ένα περιβάλλον που να τους εμπνέει και όχι να τους αποθαρρύνει. Φροντιστήρια με μοντέρνες αίθουσες και υπερσύγχρονο εξοπλισμό κάνουν τη διαφορά και δίνουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον στο καθημερινό μάθημα.

Βιβλία/Εγχειρίδια

Δυστυχώς τα βιβλία που δίνονται στους μαθητές από το Υπουργείο δεν είναι και τα καλύτερα δυνατά, με αποτέλεσμα τα σωστά φροντιστήρια να βασίζονται πλέον σε συγγράματα που εκδίδουν τα ίδια. Εμπλουτισμένα με σωστές επεξηγήσεις, πλήθος ασκήσεων & ερωτήσεων, τα βιβλία των φροντιστηρίων συγκεντρώνουν συμπυκνωμένη όλη την ουσία του μαθήματος, κάνοντας πολύ πιο εύκολο το έργο του διαβάσματος για τον μαθητή.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Α’ ΛΥΚΕΙΟΥ: ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΞΕΤΕ

Διαγωνίσματα

Τέλος, όσο καλά και να πιστεύει ότι έχει προετοιμαστεί ένας μαθητής, θα πρέπει και να το αποδεικνύει μέσα από συχνά διαγωνίσματα κατά τη διάρκεια της χρονιάς. Το επίπεδο αυτών των διαγωνισμάτων θα πρέπει να είναι αρκετά υψηλό, ώστε να γίνεται σωστή αξιολόγηση και να επισημαίνονται έγκαιρα τα όποια κενά του μαθητή.

Στα Φροντιστήρια Μ.Ε. ΝΤΟΝΤΗΣ έχουμε φροντίσει για όλα όσα διαβάσατε μέχρι τώρα. Με πάνω από 90% επιτυχία στις εισαγωγικές εξετάσεις του 2016, καθηγητές όλων των ειδικοτήτων, έμπειρους στη διδασκαλία, υψηλής επιστημονικής κατάρτισης και με πλούσιο συγγραφικό έργο, εξασφαλίζουμε την άρτια εκπαίδευση του μαθητή για τις πανελλήνιες εξετάσεις. Ελάτε στα Φροντιστήρια ΝΤΟΝΤΗΣ για να δείτε τις υπερσύγχρονες και μοντέρνας αισθητικής αίθουσες διδασκαλίας και να ενημερωθείτε για το πρόγραμμα σπουδών της νέας σχολικής χρονιάς, αλλά και να λύσουμε κάθε απορία σας. Σας περιμένουμε!

Διεύθυνση
1. Λαγκαδά 188 & Γρ. Λαμπράκη 1, Σταυρούπολη, Θεσ/νίκη
2. Παναγή Τσαλδάρη 12, Σταυρούπολη, Θεσ/νίκη

Τηλέφωνα
2310649441, 6948279641

Email
info@ntontis.gr
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΠΟΥΔΩΝ Β' ΛΥΚΕΙΟΥ

Categories:
  Panelladikes 2017, Ανακοινώσεις, Άρθρα Κεντρικής Σελίδας, Πανελλαδικές 2018, Τελευταία Νέα
το αρθρο κοινοποιηθηκε 0 φορες
 000

Leave a Reply

Your email address will not be published.