Ποιοι Είμαστε

Ντόντης Φροντιστήριο Θεσσαλονίκη Μέσης Εκπαίδευσης Δυτικα Υπολογισμός Μορίων, Πανελλήνιες 2018, Αποτελέσματα Πανελληνίων,Βάσεις,Παλαιότερα θέματα πανελλήνιες,φροντιστήρια θεσσαλονίκης,βαθμοί πανελληνίων

Μήνυμα του Ιδρυτή

Όταν τον Ιούνιο του 2014 ξεκίνησα, μαζί με τους εξαίρετους συνεργάτες μου, τη λειτουργία του ομώνυμου φροντιστηρίου μου, φιλοδοξία μου ήταν να βάλουμε τις βάσεις για τη δημιουργία όχι μιας «εμπορικής επιχείρησης» αλλά ενός πνευματικού-εκπαιδευτικού κέντρου που θα μπορούσε να προσφέρει τις καλύτερες υπηρεσίες στους νέους και τις νέες, στους μαθητές και τις μαθήτριες αλλά και στους γονείς της ευρύτερης περιοχής μας.

Η αγάπη και η φροντίδα μας βρήκαν αμέσως ανταπόκριση. Πριν από το τέλος του πρώτου χρόνου επεκτείναμε τη δραστηριότητά μας και σε ένα δεύτερο εξαιρετικό χώρο διδασκαλίας, ώστε να ανταποκριθούμε όσο το δυνατό καλύτερα σ’ αυτό που με πάθος και μεράκι ξεκινήσαμε.

Σήμερα, κλείνοντας τα πρώτα δύο χρόνια της λειτουργίας μας μπορώ να διαβεβαιώσω ότι η προσπάθεια τόσο η προσωπική όσο και των εξαίρετων και αφοσιωμένων στο έργο τους καθηγητών μας για την επιτυχία και προκοπή της μαθητιώσας νεολαίας του Δήμου μας, αλλά και των δυτικών συνοικιών γενικότερα, θα είναι αδιάλειπτη και αταλάντευτη.

ΝΤΟΝΤΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ
Μαθηματικός

Στόχος – Όραμα

Τα Φροντιστήρια ΝΤΟΝΤΗΣ στόχο τους έχουν:
  • Να προσφέρουν στους μαθητές τους εκπαιδευτικές υπηρεσίες υψηλής στάθμης με άρτια οργάνωση και αυστηρό προγραμματισμό.
  • Να ανακαλύψουν μέσα από την εκπαιδευτική διαδικασία τις ιδιαίτερες ικανότητές τους, να τις αναπτύξουν και να τις αξιοποιήσουν.
  • Να επισημάνουν τις ιδιαίτερες ανάγκες των μαθητών και να τους στηρίξουν αποτελεσματικά στο δύσκολο αγώνα τους για την επιτυχία.
  • Να προσφέρουν τις καλύτερες δυνατές συνθήκες διδασκαλίας με τα πιο σύγχρονα μέσα, σε ένα περιβάλλον ευχάριστο και μοντέρνο.
  • Να προσφέρουν στους μαθητές (αλλά και στους γονείς τους) τη σιγουριά και τη βεβαιότητα πως έχουν διαρκώς δίπλα τους τη διεύθυνση και τους καθηγητές τους, συμπαραστάτες άξιους και έμπειρους, με κατανόηση, ευθύνη και επάρκεια επιστημονική και παιδαγωγική.
  • Να συνδυάσουν οι μαθητές του τη γνώση με την ευρύτερη παιδεία και το ενδιαφέρον για την κοινωνία, το περιβάλλον και τον πολιτισμό.